You have no items in your shopping cart.

"Petersburg" chair - (black)

Anatomical seat and backrest, upholstered in high-quality leather.
SKU: 7644, 7645, 7646
*
8850 ден incl tax

-Tilt механизам
-Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција
- Регулирање на силата на лулање според тежната на корисникот
-Регулирање на височината на столот
-Фиксни алуминиумски рачки со тапацирани делови
-Алуминиумска основа
-Максимачна тежина на корисникот - до 120кг.

Бои: црн (7644), црвен (7645), бел (7646)

ve