You have no items in your shopping cart.

Novaltec group

Од 1994 година Novaltec Group работи професионално на производство и дистрибуција на комерцијални машини за чистење со вакуум и пареа.

Применувајќи врвна технологија на изработка, Novaltec нуди широка палета на опрема за чистење. Оваа опрема се произведува според високи стандарди и со исполнување на СЕ критериуми.

Компетентноста на компанијата и нејзиното обемно знаење ја прават истата водечка компанија во делот на опрема за чистење.

Novaltec Group се стреми да се грижи да ги исполни барањата и потребите на сите свои клиенти.

View as Grid List
Sort by
Display per page

Екстрактори / генератор на пареа BLACK HAWK/R

Повеќенаменска моќна машина за чистење со пареа на различни простории. Отстранува маснотии - ги елиминира бактериите и површините ги остава сјајни и потполно суви.
Call for pricing
ve