You have no items in your shopping cart.

"Nor 1290" chair

High quality polyurethane seat and backrest.
SKU: 5088
8550 ден incl tax

Високо квлатитетни полиуретанова седалка и потпирачка
- Полипропиленова основа
- Гасен механизам/амортизер
- Дополнителна опција Extend+Ring
- Макс. тежина на корисникот до 120 кг.
- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Product tags
ve