You have no items in your shopping cart.

"Mirus" chair

Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка
SKU: 12021
75600 ден incl tax

-Ергономски дизајн
-Потпирачка прилагодлива по висина
-Прилагодлив потпирач за глава
-Максимална тежина до 130кг.
-Европски SGS сертификат за квалитет и издржливост

Достапен во повеќе бои по нарачка

ve