You have no items in your shopping cart.

"Milan" chair

Office chair with anatomical seat and backrest made of net type "mesh" in combination with leather.
SKU: 5335
7800 ден incl tax

- Relax механизам со можност за заклучување во работна позиција
- Регулирање на височината на столот
- Релугирање на силата на лулање според тежината на корисникот 
- Фиксни пластични рачки со хромирани елементи
- Хромирана основа
- Максимална тежина на корисникот до 120кг.
- Боја: црна

ve