You have no items in your shopping cart.

Megane chair LX

Office chair with high backrest.
SKU: 5614
*
5600 ден incl tax

Канцелариски стол со висока потпирачка
- Регулирање на височината на столот
- Регулирање на височината на потпирачката
- Регулирање на наклонот на потпирачката
- Полиуретанови рачки
- Регулирање на длабочината на седење (растојанието помеѓу потпирачката и седалка
- Полиуретанова основа
- Достапен и со хомирана основа (за моделите со ознака CR)
- Максимална тежина до 120 кг.
- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

Product tags
ve