You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

Маса Oval

Масичката за кафе OVAL е уникатен елемент на декорација за вашиот дом или канцеларија, кој придонесува чувство на луксуз и уметнички дизајн. Изработена е од 3 главни елементи и видови на материјал
SKU: 13769
6502 ден incl tax

Масичката за кафе ОВАЛ е уникатен елемент на декорација за вашиот дом или канцеларија, кој придонесува чувство на луксуз и уметнички дизајн. Изработена е од 3 главни елементи и видови на материјал

- хромирана метална стабилна основа
- држачи со елегантен облик изработени од
- MDF со изглед на гранит
- калено стакло со дебелина од 8mm

Product tags
ve