You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

Маса Matrix

Масата MATRIX е изработена во исклучително софистициран дизајн и одлична функционалност
SKU: 13768
6834 ден incl tax

Масата MATRIX е изработена во исклучително софистициран дизајн и одлична функционалност. Масата е направена од плочи од медијапан - основата е даб, а на врвот е бел сјај. Стилската конфигурација е соодветно подобрена со дополнитена полица од калено стакло која освен што служи како дополнителен простор за складирање, ја стабилизира структурата и носи разновидност во дизајнот.

Product tags
ve