You have no items in your shopping cart.

"Marvin" chair

Extremely comfortable managerial chair with sophisticated design, quality material.
SKU: 11781
14600 ден incl tax

Исклучително комфорен менаџерски стол со софистициран дизајн, квалитетен материјал.
- Изработен од висококвалитетна еко кожа
- Multiblock механизам со можност за лулање и заклучување во повеќе позиции
- Седалка и потпирачка со двојни перничиња од мек сунѓер за поголема удобност
- Меки потпирачи за раце обложени со еко кожа
- Стабилна и цврста хромирана основа со силиконски тркалца
- Елегантен, комфортен и практичен
- Максимална тежина до 130 кг.

ve