You have no items in your shopping cart.

"M68A" chair

Office chair with anatomical seating and armrest upholstered in high quality leather.
SKU: 3259
9400 ден incl tax

Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа
- Регулирање на височината на столот
- Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција
- Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
- Фиксни полиуретанови рачки
- Полипропиленова основа
- Хромирана основа (опционално)
- Макс. тежина на корисникот – 120 кг

Customers who bought this item also bought

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
45 ден incl tax
ve