You have no items in your shopping cart.

"Leonita" chair

Elegant and extra comfortable chair with high backrest.
SKU: 11016
*
8905 ден incl tax

Елегантен и екстра удобен стол со висока потпирачка. Ергономската седалка и потпирачка изработени од висококвалитетна еко кожа обезбедуваат неспоредлив комфорт.

- Повеќеслојно полнење за екстра удобност
- Полипропиленска основа
- Регулирање на височината на столот
- Механизам за лулање
- Макс. тежина до 130 кг.

ve