You have no items in your shopping cart.

"Lea" chair

Luxurious chair with wide seat and high backrest.
SKU: 11013, 13767
11750 ден incl tax

Карактеристики:

- Луксузен стол со широка седалка и висока потпирачка

- Префинет дизајн со црно платно и бела полипропиленска конструкција

- Стабилна и цврста полипропиленска основа со силиконски тркалца

- Регулирање на височината на столот

- Механизам за лулање

- Максимална тежина до 100 кг.

ve