You have no items in your shopping cart.

Стол Zeus

Канцелариски стол Zeus - менаџерска колекција - Tilt механизам - Носивост: 100 кг - Гаранција: 1 година
SKU: 13798
11850 ден incl tax

Канцелариски стол Zeus - менаџерска колекција
- Tilt механизам
- Носивост: 100 кг
- Гаранција: 1 година
- Механизам за лулање и заклучување во неколку позиции и прилагодување на отпорот на лулање
- Современ и функционален дизајн кој совршено се вклопува во модерни канцеларии. Скоро секој дел од столот може да се регуира и прилагодува.
- Прилагодување на висината на седење, исината на подлактиците и потпирачот за глава.
- Потпирачот за грбот и главата се изработени од висококвалитетна еластична мрежа а дополнително е додадена и лумбална потпора за грбот.

Customers who bought this item also bought

"Form" chair

Attractive design inspired by sports cars. Work collection. Gaming
12950 ден incl tax
ve