You have no items in your shopping cart.

Канцелариски стол Next PDH

Next PDH е канцелариски стол од нашата менаџерска колекција, со мрежаста потпирачка во сива боја, седалка со полуретанова пена, тапацирана со висококвалитетно црно платно, прилагодлива лумбална потпора и прилагодлив потпирач за глава.
SKU: 13806, 13807
18620 ден incl tax
 • SYNC механизам
 • Носивост: до 130 кг
 • Гаранција: 2 години
 • Потпирачи за раце
 • Лумбална потпора
 • Потпирач за глава

Next PDH е канцелариски стол од нашата менаџерска колекција, со мрежаста потпирачка во сива боја, седалка со полуретанова пена, тапацирана со висококвалитетно црно платно, прилагодлива лумбална потпора и прилагодлив потпирач за глава.

Next PDH содржи синхрон механизам со три позиции на заклучување, релакс функција и прилагодување на силата на лулање според тежната на корисникот.

Дргу составни делови:

 • Гасен механизам/амортизер за регулирање на висината на седење
 • Прилагодливи потпирачи за раце со мека облога
 • Стилска хромирана основа со 65 мм тркалца за сите видови подови
 • Максимална тежина на корисникот до 130 кг
 • Гаранција: 24 месеци

Бои: црна седалка 13806, сива седалка 13807

ve