You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

Стол Herman

Канцелариски стол Herman- менаџерска колекција - Tilt механизам - Гаранција: 1 година - Потпирачи за раце - Лумнална потпора - Потпирач за глава
SKU: 13796, 13797
*
Call for pricing

Канцелариски стол Herman- менаџерска колекција
- Tilt механизам
- Гаранција: 1 година
- Потпирачи за раце
- Лумнална потпора
- Потпирач за глава

Herman припаѓа на нашата менаџерска колекција.
  • Механизам за лулање и заклучување во неколку позиции и прилагодување на отпорот на лулање
  • Неговите голема седалка и заоблен потпирач за грб со лумбална потпора и потпирач за глава ќе Ви обезбедат удобно седење во текот на целиот ден.
  • Основата е направена од кромиран метал а подлактиците од полипропилен, а потпирачите за грб и глава од квалитетна мрежа која обезбедува циркулација на воздухот.
  • Потпирачот за глава како и потпирачите за раце се прилагодливи по висина.
  • Лумбалната потпора која обезбедува правилно држење на рбетот исто така се прилагодува по висина.

Бои: сив, бордо

ve