You have no items in your shopping cart.

Канцелариски стол "Diamond"

"Diamond" е ергономски стол со мрежаста потпирачка кој ќе ви овозможи неповторлива удобност за време на работните часови. Со прилагодлив наслон, можност за заклучување во избрана позиција, прилагодлива лумбарна потпора и најголема компактност поради можноста за склопување при складирање го прави "Diamond" уникатен и доверлив избор во неговата ценовна категорија.
SKU: 2-013968
12500 ден incl tax
10000 ден incl tax

 Ергономичен работен стол со мрежаста потпирачка во црна боја
 Седалка од полиуретанова пена, тапацирана со црно платно
 Потпирачка со променлив наклон, со можност за заклучување во избраната позиција
 Прилагодлив потпирач за глава
 Прилагодллива лумбална потпора
 Механизам за регулирање на висината на седалката
 Прилагодлива потпоза нозе
 Потпирачката за грб и потпирачите за раце се собираат за лесно складирање
 Максимална тежина на корисникот до 120кг

Димензии:
а) Височина 111-119 см
b) Длaбочина на седалката: 52 см
c) Висина на седалката: 46-53 см
g) Ширина: 50-59 см

ve