You have no items in your shopping cart.

Стол Cayman

Канцелариски стол Cayman - менаџерска колекција - Работен стол со висока мрежаста потпирачка - TILT механизам - Ергономска конструкција - Потпирачи за раце - До 120 кг. - Гаранција: 2 години
*
7090 ден incl tax
5672 ден incl tax

Канцелариски стол Cayman - менаџерска колекција

- Работен стол со висока мрежаста потпирачка

- Статичен потпирач за глава

- Седалка тапацирана со висококвалитетен материјал

- TILT механизам со релакс функција за лулање или фиксирање во исправена позиција и прилагодување според тежината на корисникот

- Статични потпирачи за раце

- Полипропиленска основа

- Максимална тежина на корисникот - 120 кг.

- Бои: црна, сива, сина

Customers who bought this item also bought

"Form" chair

Attractive design inspired by sports cars. Work collection. Gaming
6800 ден incl tax

Стол Ergohuman

Менаџерски стол Ergohuman - со мрежаста потпирачка и седалка - дел од нашата колекција на професионални столови со европски TUV квалитет и гаранција од 3 години. Синхрон механизам, ергономска конструкција, уникатен дизајн, носивост до 130 кг.
36000 ден incl tax
ve