You have no items in your shopping cart.

ИСК - Итна сметководствена книга

*А4 формат (правоаголна книга) * 24 листа * мек повез
SKU: 3-0008
40 ден incl tax

ИСК е книга за дневни финансиски извештаи во мек повез. Испечатена на А4 бездрвна хартија, во правоаголен формат. Има 24 листа.

ve