You have no items in your shopping cart.

Hygiene Equipment

View as Grid List
Sort by

Екстрактори / генератор на пареа BLACK HAWK/R

Повеќенаменска моќна машина за чистење со пареа на различни простории. Отстранува маснотии - ги елиминира бактериите и површините ги остава сјајни и потполно суви.
Call for pricing

Средство за стакло "De Margo" - 1л.

Професионално средство за чистење наменето за канцелариска употреба.
82 ден incl tax

Универзално средство за чистење "Рина" - 1л.

Средство за чистење на сите видови површини (подови, ламинат, лакирани површини, шпорети, рерни, кујнски елементи, итн.)
112 ден incl tax

Средство за стакло "De Margo" - 1л. - рефил

Професионално средство за чистење наменето за канцелариска употреба.
66 ден incl tax

Средство за стакло "Рина С" - 1л.

Средство за чистење на стакло.
70 ден incl tax

Универзално средство за чистење "Рина" - 10л.

Средство за чистење на сите видови површини (подови, ламинат, лакирани површини, шпорети, рерни, кујнски елементи, итн.)
885 ден incl tax
ve