You have no items in your shopping cart.

"Hunter" chair

Anatomical seat and backrest, upholstered in high-quality leather.
SKU: 9737
9100 ден incl tax

- Анатомски седалка и потпирачка, тапацирани во висококвалитетна кожа
- Регулирање на височината на столот [1]
- Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција [2]
- Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот [3]
- Фиксни алуминиумски рачки со тапацирани делови [4]
- Алуминиумска основа [5]
- Максимална тежина на корисникот – 120 кг

Product tags
ve