You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

Хемиско чистење на возило - "Basic"

Хемиско чистење на возило (седишта) на домашна адреса.
SKU: 20-0030
2124 ден incl tax

*Важна напомена, се чисти на лице место т.е. на ваша домашна адреса
(за Центар, Карпош, Влае, Ѓорче Петров, Тафталиџе, Козле,  Аеродром, Лисиче, Кисела вода,  Бутел не се доплаќа, за населени места (Скопски регион) вон горенаведните се доплаќа 300 денари)
**Кровниот тапацир не се чисти во ниеден пакет
Потребно е претходно закажување.
Контакт тел.
: 070/303-338

ve