You have no items in your shopping cart.

"Golf" chair

Office chair with high backrest.
SKU: 3248, 5609, 5610, 5607, 5606
*
4490 ден incl tax

Канцелариски стол со висока потпирачка, CPT механизам, до 120кг., 1 година гаранција.

- Канцелариски стол со висока потпирачка
- Регулирање на височината на столот
- Регулирање на височината на потпирачката
- Регулирање на наклонот на потпирачката
- Регулирање на длабочината на седење (растојанието помеѓу потпирачката и седалка)
- Максимална тежина до 120 кг.
- ЕВРОПСКИ СЕРТИФИКАТ TÜV

ve