You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

"Genidia" chair

Office chair with ergonomic construction and unique design.
SKU: 9432
52300 ден incl tax

Канцелариска столица е канцелариска столица инспирирана од интегрирањето на технологијата во човештвото, проектиран дао предефинра Вашето искуство на работното место. Genidia претставува ново ниво на динамика на работното место.

Седалка и потпирачка со многу функции и прилагодувања. Антишок механизам, прилагодлив синхрон механизам со 4 позиции нза заклучување, вертикално регулирана потпирачка и прилагодлива лумбарна потпора - сите овие карактеристики обезбедуваат идеална потпира и комфорт.

- Елегантност во современ стил
- Многу функции, лесно управување
- Посевно внимание на секој детал
- Потпирач за глава прилагодлив по длабочина
- Потпирач за глава прилагодлив по висина
- Прилагодлива потпора во потпирачот за глава
- Прилагодлива лумбарна потпора
- Независен потпирач за потпора на грбот
- 4D прилагодливи потпирачи за раце
- Потпирачи за раце прилагодливи по длабочина
- Прилагодлив антишок механизам
- Мултиблок механизам со едно копче за управување
- Седалка прилагодлива во длабочина и висина
- Звучен сигнал за известување при продолжено седење во неправилна позиција

ve