You have no items in your shopping cart.

Гардеробер CR 1242-J

Гардеробер со место за закачалки и посебен дел за обувки. Челичен лим со дебелина 0.6mm. Врата со вентилациони отвори специјално проектирани за вертикална вентилација. Уникатна брава за секој шкаф и 2 клуча. Место за етикета за означување на корисниците.
SKU: 2-011174
24800 ден incl tax

Гардеробер со место за закачалки и посебен дел за обувки. Челичен лим со дебелина 0.6mm. Врата со вентилациони отвори специјално проектирани за вертикална вентилација. Уникатна брава за секој шкаф и 2 клуча. Место за етикета за означување на корисниците.

  • Димензии (mm) Ш Д В: 900 450 1850
  • Уникатна Брава
  • Вентилациони отвори
  • Место за етикета со име
  • 0,6mm челичен лим
  • Години Гаранција
Product tags
ve