You have no items in your shopping cart.

"Form" chair

Attractive design inspired by sports cars. Work collection. Gaming
SKU: 8042, 8043
*
Call for pricing

Атрактивен дизајн инспириран од спортските автомобили. Гејмерска столица, колекција за работа.

- Tilt механизам
- Изработен од висококвалитетна екокожа
- Стабилна и цврста полипропиленска основа со силиконски тркалца
- Удобни тапацирани потпирачи за раце
- Елегантен, комфорен и практичен
- Регулирање на височината на столот
- Механизам за лулање
- Максимална тежина до 120кг.

8042 црн, 8043 црвен

Customers who bought this item also bought

Пенкало (Basic 106)

4 ден incl tax

Fabiano Paper A4

Fabiano хартија А4 - 80гр. (1 топ - 500 листа)
330 ден incl tax

Образец ПП-50

30 ден incl tax

Образец ПП-40

30 ден incl tax

Образец ПП-30

кочан
30 ден incl tax

Образец ПП-10

30 ден incl tax
ve