You have no items in your shopping cart.

File cabinet - CR1267L

Димензии 1850 х 900 х 400mm - Уникатна брава - Висинско подесување - 0,6mm челичен лим - 3 год гаранција
SKU: 2-011176
21200 ден incl tax

 Метален шкаф со стаклени клизачки врати
 4 Рафтови со можност за подесување на висината
 Погоден за канцеларии, ординации, работилници
 Челичен лим со дебелина 0.6mm
 Уникатна брава со 2 клуча

ve