You have no items in your shopping cart.

File cabinet - CR-1235L

Димензии: 1850 x 900 x 400mm - Уникатна Брава - Висинско подесување на рафтовите - 0,6mm челичен лим - 3 Години Гаранција
SKU: 2-005261
19200 ден incl tax

 Метален шкаф со 4 рафтови за документи/папки
 Рафтови со можност за подесување на висината
 Брава со заклучување на 3 точки за поголема безбедност
 Дополнително појачана конструкција на вратите со што се осигурува висока отпорност на надворењен притисок

ve