You have no items in your shopping cart.

"Fabriano" Cocktail - Blue Angel

"Cocktail" обоен картон третиран на површината со бисерна облога од двете страни. идеален за колаж техника и графички дизајн.
SKU: 2-д10002008
45 ден incl tax

70x100 cm
120 g/m2

Пакување - 250 парчиња

ve