You have no items in your shopping cart.

Екстрактори / генератори на пареа

View as Grid List
Sort by
Display per page

Екстрактори / генератор на пареа BLACK HAWK/R

Повеќенаменска моќна машина за чистење со пареа на различни простории. Отстранува маснотии - ги елиминира бактериите и површините ги остава сјајни и потполно суви.
Call for pricing
ve