You have no items in your shopping cart.

Sorry - this product is no longer available

Дезинфекција на возила

Дезинфекција на внатрешноста на возилото со помош на висококвалитетни машини на пареа од италијанскиот бренд “Novaltec Group” со темератури од 175 0C
3500 ден incl tax
1750 ден incl tax

Дезинфекција на внатрешноста на возилото со помош на висококвалитетни машини на пареа од италијанскиот бренд “Novaltec Group” со темератури од 175 0C

Вклучува:
-Дезинфекција на тапацираниот дел од возилото (седишта, патосници, тапацир на врати, багажен простор)
-Дезинфекција на вентилација во возилото
-Дезинфекција на контролната табла и џебовите во возилото
-Дезинфекција на пластичните и металните делови во возилото
-Дезинфекција на рачките од возилото

ve