You have no items in your shopping cart.

Denver chair

Anatomical seat and backrest, upholstered in high-quality leather.
SKU: 8291
8350 ден incl tax

- Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција - Tilt механизам
- Регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
- Регулирање на височината на столот
- Фиксни полиуретанови рачки
- Полипропиленова основа
- Максимална тежина на корисникот - до 120кг.
- Гаранција: 1 година

ve