You have no items in your shopping cart.

"Davina" chair + stool

Armchair with luxurious and elegant design.
SKU: 11782, 11783
*
15770 ден incl tax
12616 ден incl tax
  • Исклучителен Комфорт
  • Ергономска Конструкциjа
  • Уникатен Дизаjн
  • до 120кг.
  • 1 Годинa Гаранција

- Фотеља со луксузен и елегантен дизајн

- Комбинацијата на фотеља и табуретка кај моделот Davina нудат уникатен начин на релаксација во работната средина или во Вашиот дом

- Широката и заоблена потпирачка нуди исклучителен комфорт како во седечка така и во полу-легната позиција

- Мека потпирачка и седалка тапацирани со висококвалитетна еко кожа или текстил

- Multiblock механизам со можност за лулање и заклучување во повеќе позиции

- Заоблени и меки потпирачи за раце обложени со еко-кожа/текстил

- Стабилна и цврста хромирана основа

- Максимална тежина до 120 кг.

ve