You have no items in your shopping cart.

Cleaning Services

View as Grid List
Sort by
Display per page

Дезинфекција на стан до 50 м2

Дезинфекција на вашиот дом со машини на пареа со температури од 175 С Вклучува: -Дезинфекција на вашиот мебел (гарнитура, столици, душеци) -Дезинфекција на подот во вашиот дом -Дезинфекција на плочките во вашиот дом (кујна, тоалет) -Дезинфекција на сите рачки и останати површини кои се во константен контакт со вас
5000 ден incl tax 2500 ден incl tax

Дезинфекција на стан до 100 м2

Дезинфекција на вашиот дом со машини на пареа со температури од 175 С Вклучува: -Дезинфекција на вашиот мебел (гарнитура, столици, душеци) -Дезинфекција на подот во вашиот дом -Дезинфекција на плочките во вашиот дом (кујна, тоалет) -Дезинфекција на сите рачки и останати површини кои се во константен контакт со вас
8000 ден incl tax 4000 ден incl tax

Дезинфекција на стан над 150 м2

Дезинфекција на вашиот дом со машини на пареа со температури од 175 С Вклучува: -Дезинфекција на вашиот мебел (гарнитура, столици, душеци) -Дезинфекција на подот во вашиот дом -Дезинфекција на плочките во вашиот дом (кујна, тоалет) -Дезинфекција на сите рачки и останати површини кои се во константен контакт со вас
12000 ден incl tax 6000 ден incl tax

Дезинфикација на вентилацијата и контролната табла во возилото

Дезинфицирај ја вентилацијата и контролната табла во возилото за само 699 денари. Услугата ја реализираме и во овие денови на вонредна состојба според однапред договорен распоред. Кликни тука и побрзај за да бидеш прв/а во редот:
699 ден incl tax

Чистење деловни простории

Чистење и одржување на хигиена во деловни простории. Цена по договор. Контакт тел.: 070/303-338
Call for pricing

Машинско чистење на подови

Чистење и полирање на секаков вид под (паркет, плочки, бетон, мермер). Цена по договор. Контакт: 070/303-338
Call for pricing
ve