You have no items in your shopping cart.

"Carina" chair

Chair with an anatomical seat and a backrest made of "mesh" in combination with leather.
SKU: 3242
5511 ден incl tax

- Регулирање на височината на столот
- Релакс механизам со можност за фиксирање во работна позиција - Tilt механизам
- Регилирање на силата на лулање според тежината на корисникот
- Фиксни полиуретански рачки
- Полипропиленова основа
- Максимална тежина на корисникот - 120 кг.
- Гаранација: 1 година

ve