You have no items in your shopping cart.

Хемиско чистење (Г1)

Хемиско чистење на трпезариско столче на домашна адреса.
SKU: 20-0026
118 ден incl tax

Минимален износ на чистење е 1000 денари.
Потребно е претходно закажување. 
Контакт тел
.: 070/303-338

ve