You have no items in your shopping cart.

Хемиско чистење (А3)

Хемиско чистење на фотеља на домашна адреса.
SKU: 20-0022
472 ден incl tax

Минимален износ на чистење е 1000 денари.
Потребно е претходно закажување. 
Контакт тел
.: 070/303-338

ve