You have no items in your shopping cart.

Селотејп, лепак

View as Grid List
Sort by
Display per page

Постоље за селотејп - (M)

за димензии на селотејп од 15х33 до 19х33
145 ден incl tax

Постоље за селотејп - (L)

*до димензии 25х66
255 ден incl tax

Постоље за селотејп - (S)

*за 15х10 - макс. 19х10
90 ден incl tax

Селотејп - 15х10 (1/10)

*Цената се однесува на 1 (едно) парче, во едно пакување одат 10 парчиња.
7 ден incl tax

Селотејп - 15х10 (3/1)

*Цената се однесува за пакување кое вклучува 3 (три) парчиња.
27 ден incl tax
ve