You have no items in your shopping cart.

Општа медицина

View as Grid List
Sort by
Display per page

Рецепти - розеви

Рецептите се користат во сите здравствени ординации при препишување на лекарства кои не можат да се набават на рецепта т.е. со субвенции од Фондот за здравство. Во секое време имаме количини на залиха. Едно блокче содржи 100 рецепти.
35 ден incl tax

Хартија А4 - сечена (бланко рецепти)

7 500 парчиња бланко рецепти 98х209mm
1121 ден incl tax

Рецепти - бели

35 ден incl tax
ve