Пакет 2

-26% попуст на пакет производи: Фотокопирна хартија х10, Регистратор А4/80 х10, Спајалици 3 (100/1) х10, Муниција за хефталица 24/6 (1000/1) х10, Пенкало "NOKI WonderBall" х50, Папка УР/100 - 40мик. х5, Селотејп 15х33 х10. Гратис добивате 100 коверти (АБТ- со лев/десен или без прозорец) со принт од вашето лого
SKU: mart_paket2
4630.00 ден
3410.00 ден