Столици

Види како Мрежа Листа
Сортирај по
Прикажи по страна

Стол "Мирус"

Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка
64068,00 ден

Стол "Генидиа"

Канцелариска столица со ергономска конструкција и уникатен дизајн.
53627,12 ден

Стол "Ергохуман"

Менаџерски стол со мрежаста потпирачка и седалка.
42618,65 ден

Стол "Соната 24/7"

Канцелариски стол со анатомски потпирачка и седалка, тапацирани во висококвалитетна природна кожа, класа LE.
35025,43 ден

Стол "Давина" + табуретка (платно)

Фотеља со луксузен и елегантен дизајн
13194,92 ден

Стол "Давина" + табуретка (Еко-кожа)

Фотеља со луксузен и елегантен дизајн
13194,92 ден